Commercieel medewerker Sales & Customer Service

Location: Netherlands Opening: 1 Deadline: 2023-02-18
Job Description

Javra Software is een specialist in het ontwikkelen, onderhouden en het moderniseren van innovatieve klantspecifieke software-oplossingen.

Javra Software is opgericht in 1999 in Nederland. In 2006 werd Javra Nepal opgericht en begin 2022 Javra Portugal als nearshore vestigingen van Javra Software B.V.

Ondertussen zijn we met meer dan honderd medewerkers in staat om klanten van over de hele wereld te bedienen met onze innovatieve IT-diensten en producten.

Om ons innovatieve team te versterken, nodigen we graag sollicitanten uit die een uitgebreide kennis hebben van verkoop en marketing van e-commerce platform applicaties en andere trendy technologie gebaseerde oplossingen.

In verband met de snelle groei van onze organisatie, zijn wij per direct op zoek naar een Commercieel medewerker Sales & Customer Service. In deze functie ben je binnen onze organisatie een belangrijke schakel in de communicatie tussen de klant en de verschillende afdelingen binnen Javra Software Nederland, Nepal en Portugal zul je onze CEO zorgvuldig ondersteunen.

Kerntaken:
  • Het onderhouden van contacten en relaties
  • Het behandelen van aanvragen van potentiële en bestaande klanten
  • Het verzorgen van commerciële activiteiten
  • Het maken van offertes en het bewaken van de opvolging hiervan
  • Het uitvoeren en opvolgen van de orderplanning en –verwerking
  • Het up tot date houden van de database van het relatiebeheersysteem
  • Het opstellen van salesrapportages
  • Het behandelen van verzoeken tot informatie
Wat verwachten wij van jou:

Je bent een commerciële en gedreven teamspeler met overtuigingskracht. Je bent resultaatgericht ingesteld en hebt een sterk gevoel voor advies en service. Je hebt enkele jaren commerciële werkervaring, bij voorkeur in een vergelijkbare branche. Je hebt een proactieve houding en ziet mogelijke obstakels als een uitdaging. Je dient klantgericht te denken en te handelen, waarbij het zeer belangrijk is dat je niet aan het organisatiebelang voorbij gaat. De taken zullen zowel ondersteunend als uitvoerend zijn en brengen verantwoordelijkheden naar bepaalde klanten toe met zich mee. De werkzaamheden zijn voor een deel routinematig en worden uitgevoerd conform kwaliteitsprocedures en systeemeisen. Gezien ons internationale karakter, is het een vereiste dat je de Engelse taal uitstekend beheerst.

Wij bieden:

Een uitdagende (fulltime) functie binnen een hechte organisatie. Binnen Javra Software B.V. ben je geen nummer, maar een schakel. Naast een uitstekend salaris bieden wij ook interessante secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Hebben wij jou interesse gewekt?

Stuur dan je CV met motivatie naar hrnl@javra.com t.a.v. mevr. Shanti Pant

0 Shares